15 Nachtkastjes waar je meteen verliefd op wordt

Een nachtkastje zegt veel over wie je bent, of het nu vol ligt met spannende boeken of trendy magazines. Dit kleine meubel is niet alleen praktisch. Nachtkastjes zijn meer dan opbergruimte, het zijn ook decoratiestukken. Een mooi kastje naast je bed geeft een stijlvolle toets aan jouw slaapkamer.

Slaapkamermeubilair komt in allerlei verschillende stijlen. Dat geldt ook voor nachtkastjes. Er zijn hippe vintage modellen die recht uit grootmoeder’s slaapkamer komen, en moderne kastjes met een super strakke uitstraling. Kortom: er is voor ieders smaak een passend model.

Sommige mensen laten hun creativiteit de vrije loop en geven hun nachtkastje een unieke uitstraling. Ze geven het bijvoorbeeld een opvallend kleurtje of hangen diverse wandkastjes tegen de muur. Zo’n DIY-kastje kan erg mooi zijn.

Wil je wat inspiratie opdoen? Dan heb je geluk. In dit artikel ontdek je 15 prachtige nachtkastjes waar je meteen verliefd op wordt.

nachtkast15

nachtkast14

nachtkast13

nachtkast12

nachtkast11

nachtkast10

nachtkast9

nachtkast8

nachtkast7

nachtkast6

nachtkast5

nachtkast4

nachtkast3

nachtkast2

nachtkast1

Nachtkastjes kopen

Wil je nieuwe nachtkastjes kopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. In een meubelzaak zal je gegarandeerd enkele leuke exemplaren tegenkomen. Maar we raden aan om ook eens een tweedehands winkel te bezoeken. Daar zijn vaak de allermooiste nachtkastjes te vinden tegen een scherpe prijs. Wie koopjes wil doen, weet dus waar naartoe!

Nog een handige tip: wanneer je een oud nachtkastje een tweede leven wil geven, kunnen deze decoratietips misschien van pas komen. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.