Voor Echte Durvers: Kleurrijke Eettafels

Neem een kijkje in 100 Vlaamse woningen en je zal meteen merken dat de meeste eettafels zwart, wit of houtkleurig zijn. Er is dus weinig creativiteit. Spijtig, want een opvallende tafel kan erg mooi zijn. Heb je geen schrik om een frisse tint aan je interieur te geven? Neem dan een kijkje naar deze kleurrijke eettafels.

[divider]

kleurrijke tafel

Donkere vloeren, zwarte kastjes, witte muren … deze keuken schreeuwt gewoon om een beetje kleur. Daarom besloot men om een opvallende eettafel te plaatsen. Dankzij de cyan kleur is het een echte eyecatcher geworden.

felgroene tafel

Deze felgroene tafel tovert meteen een glimlach op mijn gezicht. Deze vrolijke tint ziet er fantastisch uit, zeker onder het zonlicht. Ook de stoel en bijpassend mandje passen hier perfect.

gele eettafel

Deze prachtige gele eettafel vinden we in het Australische restaurant ‘Friends of Mine‘. De gele poten en barkrukjes contrasteren mooi met het zwarte krijtbord op de achtergrond.

babyblauwe eettafel

Ben je eerder fan van subtiele tinten? Dan is deze babyblauwe eettafel misschien iets voor jou. Ze past erg goed bij de aardtinten van de rest van het interieur.

roze eettafel

Deze roze eettafel zullen we niet snel terugzien in een mannelijke bachelor pad. Daarvoor ziet ze er iets vrouwelijk uit. Nochtans kan deze opvallend tafel een meerwaarde zijn voor heel wat eetkamers.

groene eettafel

Deze foto moest er gewoon bij. Hier zie je dat het mixen van verschillende stijlen (een moderne keuken met een klassieke tafel) voor een bijzonder mooi resultaat kan zorgen. De groene eettafel is echt de hoofdrolspeler van deze ruimte. Misschien kan je dit thuis ook proberen?

gekleurde tafel

Met een likje verf kan je een oude eettafel helemaal doen herleven. In dit voorbeeld is het hout door de verf te zien, maar dat is geen probleem want het geeft deze speelse eettafel wat extra charme.

rode eettafel

Rood en wit vormen altijd een mooi en opvallend duo. Daarom combineerden deze bewoners hun rode eettafel met witte stoelen. Ook in de decoratiestukken (op de dressoir en open haard) zien we hetzelfde kleurenschema terug.

3 replies on “Voor Echte Durvers: Kleurrijke Eettafels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.