Must have: de Happy Swing Hangstoel

Populairder dan ooit en een eyecatcher in iedere tuin: the swing-egg, of te wel: de hangstoel! Een hangstoel heeft zowel een relaxte als actieve zit, waardoor het meubelstuk voor diverse gelegenheden geschikt is. Heerlijk om een boek in te lezen, om in uit te rusten of om in te genieten van de omgeving. Hangstoelen zijn tegenwoordig in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Zo heb je ronde, ovale en vierkante modellen. Geen één kleur of trendy model is voor een hangstoel too much.

Voor klein en groot

Voor zowel kleine als grote mensen zit een hangstoel prettig. In de meeste hangstoelen zijn de zit en rugkussens verantwoordelijk voor het comfort van de hangstoel. In veel hangstoelen zitten loungekussens met een zachte, vervormbare vulling. Deze kussens, die ondanks de zachte vulling uiteraard goed gevuld zijn, vormen mee met het lichaam. Zo zijn hangstoelen geschikt voor jong en oud. Goed gevulde kussens met een zachte inhoud, staan garant voor veel comfort en voelen veerkrachtig aan.

hangstoel in de tuin

Voor binnen en buiten

Een kunststof gevlochten hangstoel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Kunststof kan tegen wind en regen en is gemakkelijk schoon te maken. Ook worden tegenwoordig veel hangstoelen binnen de muren van een huis geplaatst. Het creëert een gezellig en knus plekje in huis. Een hangstoel kan in zijn frame binnen, buiten, onder een overkapping of onder een veranda geplaatst worden. Ook worden veel hangstoelen uit de frame gehaald en aan een plafond gehangen. Door deze oplossing kun je de stoel gemakkelijk verplaatsen en de stoel in de winter verplaatsen naar binnen, zodat je 12 maanden per jaar van je stoel kan genieten!

Get an egg!

Hangstoelen zijn te decoreren met diverse sierkussens. Kussens in toffe kleuren, met unieke prints en in gezellige vormen geven een hangstoel een eigen look. Zo creëer je in een handomdraai je eigen stoel, ééntje waar niemand anders dan alleen jij de trotse eigenaar van bent!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.