Al gedacht aan een hangende bureau?

Soms is het leuk om even wat anders te doen. Bij de keuze van een bureau bijvoorbeeld. In plaats van een staand exemplaar kan je een bureautafel tegen de muur hangen. Dat is niet alleen erg handig tijdens de wekelijkse schoonmaakbeurt, het is ook super mooi.

bureau tegen de muur hangen

Zo ’n muurbureau is een echte space saver. Deze modellen nemen veel minder plaats in dan de klassieke staande variant. Hangende bureau’s kunnen vaak ook ingeklapt worden, waardoor ze nog compacter worden. Het is dus de ideale werkplek in een klein appartement of huis.

muurbureau

Wil je zelf een hangende bureau tegen de muur bevestigen? Zorg dat voor een stevige montage. Gebruik pluggen en schroeven die voldoende groot zijn. Voor extra stevigheid kan je deze pluggen chemisch verankeren in de muur. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke doe-het-zelf zaak.

hangende bureautafel

Hangende bureau’s zien er vooral goed uit met een moderne styling. Strakke lijnen en vormen passen beter tegen een muur. Dat wil niet zeggen dat er ook klassieke muurbureau’s te vinden zijn. Sommige mensen gaan namelijk op tweedehandssites en in kringloopwinkels op zoek naar vintage bureautafels om in een muurbureau om te toveren. Voor Handige Harry’s is dat immers een fluitje van een cent!

2 replies on “Al gedacht aan een hangende bureau?

 • Hoop Casteels

  Geachte meneer

  Ik vind uw bureau’s heel mooi. En ik zou een bureau willen die aan de muur hangt zodat ik geen poten heb op de grond. Hebt u een winkel? Kan ik uw bureau’s vezichtigen? Hoe kan ik een bureau kopen?

  Alvast bedankt voor u antwoord!

  Met vriendelijke groeten

  Hoop Casteels

  Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.