Interieurtrend: Geometrische Vazen
Previous
RANDOM
Dit is de Douchekop van de Toekomst
Next
interieur

Laat je inspireren door Minimalistische Bureau’s

by kevinseptember 8, 2015

De ene houdt van een goedgevuld interieur boordevol decoratiestukken, de andere houdt meer van een minimalistische aanpak. Smaken verschillen, daarover valt niet te discussiëren. Maar toch is een minimalistisch interieur verrassend mooi. Er gaat een zekere rust en sereniteit van uit.

Misschien daarom dat een minimalistische bureau ideaal is voor mensen die zich moeilijk kunnen concentreren. Er zijn namelijk geen overbodige spullen die je kunnen afleiden. Een kantoor zonder rommel kan dus je productiviteit verhogen.

Als fan van minimalistische bureau’s ben ik blij dat ik de website minimaldesks.com ben tegengekomen. Hier wordt bijna dagelijks een nieuwe foto van een strak en eenvoudig kantoor gepost. Als je op zoek bent naar inspiratie voor je eigen bureau: this is the place to be!

Hieronder vind je alvast een voorsmaakje van werkplekken met een minimalistische uitstraling. Vergeet niet om ook de website te bezoeken!

minimalistisch bureau

eenvoudige bureau

minimalistisch kantoor

bureau minimalisme

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »