8 Must-Haves voor het Coolste Kantoor

Heb je een kantoorjob? Dan zal je een groot deel van je leven achter een bureau spenderen (tel maar eens na, hopelijk word je niet depressief). Daarom is het zeker niet te veel gevraagd om je werkruimte op een trendy manier aan te kleden. Om je hiermee te helpen, heb ik dit lijstje samengesteld. Hier vind je 5 must-haves om van jouw kantoor het coolste kantoor ter wereld te maken!

1. Pimp je bureaustoel

Vrijwel alle bureaustoelen zien er hetzelfde uit. Dus waarom zou je niet eens iets anders proberen? Met een beetje spuitverf kan je jouw bureaustoel in een handomdraai pimpen. Geef de poten een subtiel pastelkleurtje of ga voor een beetje bling-bling met goudspray. Misschien is het geen slecht idee om eerst toestemming te vragen aan je baas …

bureaustoel met gekleurd onderstel

2. Maak zelf een klok

Wie kent dit niet: het is vrijdag namiddag, je kijkt voortduren naar de klok maar de tijd lijkt wel stil te staan. Dit DIY-project van Brit.co zal de tijd niet versnellen, maar het maakt de klok wel veel mooier. Je kan namelijk zelf een ontwerp maken en de kleuren kiezen.

zelfgemaakte houten klok

3. Zelfgemaakte kalender

Ben je geen fan van digitale kalenders maar ben je eerder fan van de klassieke papieren versie? Dan hebben we goed nieuws: deze hippe papieren kalender kan je makkelijk zelf maken. Al wat je moet doen is een template afdrukken en versieren.

zelfgemaakte kalender voor kantoor

4. Kleurrijke bloempot

Uit onderzoek is gebleken dat een plantje de productiviteit verhoogt. Daarom mag wat groen niet in je kantoor ontbreken. Hier is nog een tip: geef je bloempot een tof kleurtje om je bureau op te fleuren.

versierde bloempot

5. Wall organizer

Een ordelijk kantoor is veel leuker om in te werken. Maar het is niet eenvoudig om alles een plaatsje te geven. Daarom is er deze wall organizer. Hiermee heb je belangrijke memo’s, pennen, scharen, uitknipsels, enz. meteen bij de hand. Hoe je deze wall organizer maakt, leer je op de blog van Atilio. De pagina is in het Zweeds, dus je zal Google Translate moeten gebruiken om te volgen.

wall organizer

6. Trendy dossierkast

Bye bye, saaie dossierkast. Met een stickervel geef je deze kast een volledig nieuwe look. Persia Lou gebruikte een soort van marmerpatroon, maar je kan ook voor een volledig andere print kiezen.

dossierkast versierd met stickers

7. Gouden muismat

Om beschadiging van je bureautafel te voorkomen, is het een goed idee om een muismat te gebruiken. In een cool kantoor past natuurlijk een coole muismat. Een coolere muismat dan dit gouden exemplaar met zwarte lijnen zal je niet vinden.

gouden muismatje

8. Bureaubakjes

Heb je altijd rommel op je bureau liggen? Dan zullen deze bureaubakjes van pas komen. Annie Kubena legt uit hoe je ze zelf kan maken. Gebruik ze om pennen, latjes, scharen, stiften en zelfs plantjes in te zetten.

bureaubakjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.