Zo geef je jouw keuken een WOW-factor

Vind je jouw keuken wat saai? Dan hebben wij de oplossing. Er zijn verschillende manieren om jouw keuken een WOW-factor te geven. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang, kleurrijke accessoires en opvallende hanglampen. Met deze decoratietips maak je van jouw keuken een echte blikvanger.

Fotobehang

Wow! Dat is het eerste wat gasten zullen zeggen wanneer ze dit fotobehang in je keuken zien. Geen fan van dit ontwerp? Er zijn nog honderden andere mogelijkheden om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van een lavendelveld, of van een vintage bakkerij? Aan keuze is er geen gebrek!

wow factor keuken fotobehang

Kleurrijke accessoires

Nog een leuke manier om van jouw keuken een blikvanger te maken, is via kleurrijke accessoires. Zoek tassen, potjes, kommen … in felle kleuren en plaats ze op het aanrecht, op een plank of in een open keukenkastje.

keukenaccessoires

Opvallende hanglamp

Geef jouw keuken een WOW-factor met een opvallende hanglamp. Neem bijvoorbeeld dit koperen exemplaar van Tom Dixon; je kan er echt niet naast kijken. Mooi, niet?

koperen hanglamp keuken tom dixon

Indirecte verlichting

Indirecte verlichting zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Ook in een keuken is dat het geval. Gebruik bijvoorbeeld indirecte verlichting onder een keukeneiland of in een vals plafond. Ook achter de spatwand kan indirecte verlichting erg mooi zijn.

keuken met indirecte verlichting

Creatief kleurenpalet

Keukens zijn vaak wit, zwart of houtkleurig. Maar voor een echt WOW-gevoel zijn er veel betere kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een azuurblauwe of olijfgroene keuken? Of misschien vind je onderstaande keuken met regenboogkastjes wel leuk?

keuken met gekleurde kastjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.