Graypants: Verlichting van Gerecycleerd Karton

Tegenwoordig moet iedereen zijn steentje bijdragen voor een groenere toekomst. Ook de Amerikaans/Nederlandse verlichtingsproducten Graypants doet zijn duit in het zakje. Zij hebben immers een verlichtingscollectie gelanceerd die gemaakt is van gerecycleerd karton. Deze collectie kreeg de toepasselijke naam ‘Scraplights’.

lampen van gerecycleerd karton van graypants

Het karton geeft elke lamp een unieke uitstraling. Dankzij de geperforeerde zijkant is er namelijk een mooi licht- en schaduwspel. En je moet geen schrik hebben voor brandgevaar. Alle lampen van Graypants werden behandeld met een niet giftig brandvertragend middel. Je kan dus op je beide oren slapen.

graypants scraplight close up

De Scraplight collectie van Graypants is verrassend uitgebreid. Er zijn in totaal meer dan 26 verschillende modellen om uit te kiezen. Hanglampen, staanlampen en tafellampen zijn allemaal in het gamma te vinden. Er is dus voor ieder wat wils. Mijn persoonlijke favoriet is de cirkelvormige ‘Disc’ en de langwerpige ‘Drop’. De grootste Scraplight is de ‘Arcturus’, met een doorsnede van 163 cm en een hoogte van 150 cm.

scraplight collectie verlichting

De prijzen voor deze verlichting van Graypants variëren tussen de 180 euro en 8000 euro. Je kan ze online bestellen bij verschillende verlichtingswinkels, zoals bijvoorbeeld dmLights.

Wil je meer weten over Graypants en hun producten? Neem dan een kijkje naar onderstaande video:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.