Alle Soorten Ventilatiesystemen op een Rijtje
Previous
RANDOM
Waarom Je Best Neutrale Kleuren Gebruikt
Next
interieur

Accentueer je Trap met Indirecte Verlichting

by kevinoktober 21, 2014

Indirecte verlichting is mooi en stijlvol. Het zorgt meteen voor een gezellige sfeer in de woonkamer, maar ook in andere ruimtes is het een meerwaarde. Er zijn namelijk oneindig veel toepassingen voor indirecte verlichting. Ja, het kan zelfs in je trap gebruikt worden.

Heel wat mensen gebruiken indirecte verlichting om hun trap te accentueren. Het ziet er niet alleen goed uit, het is ook praktisch. In het donker geeft deze verlichting voldoende licht om veilig op en af de trap te gaan. Je hoeft dus geen extra muurspots meer te gebruiken.

indirecte verlichting trap

De kleur van de indirecte verlichting kan je aanpassen aan de stijl van je interieur. In een landelijke woning kan je bijvoorbeeld een warm wit licht gebruiken. Als je eerder fan bent van moderne interieurs, is een hogere lichtkleur misschien een betere optie.

moderne trap met indirecte verlichting

Indirecte verlichting kan niet alleen aan de zijkant van de treden geplaatst worden. Ook onder de treden is indirecte verlichting erg mooi.

treden met indirecte verlichting

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »